Aanstekers bedrukken en toch een korte levertijd?

Het aanbod aanstekers die u hieronder vindt hebben allemaal een korte levertijd! U kunt deze aanstekers snel in huis verwachten. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Getoond: 1 - 2 van 2 resultaten
LT90610-N0401 Aansteker Torpedo Transparant Aanstekers korte levertijd spoed
LT90610-N0411 Aansteker Torpedo Transparant Aanstekers korte levertijd kleine aantallen
LT90610-N0421 Aansteker Torpedo Transparant Aanstekers korte levertijd bestellen
LT90610-N0426 Aansteker Torpedo Transparant Aanstekers korte levertijd online
LT90610-N0432 Aansteker Torpedo Transparant Aanstekers korte levertijd laten bedrukken
Extra service, verzending naar uw adressenbestand, bedrijfs- en huisadressen.
LT90698-N0002 Aansteker Torpedo Aanstekers korte levertijd snelle levering
LT90698-N0002 Aansteker Torpedo Aanstekers korte levertijd snel bedrukken
LT90698-N0002 Aansteker Torpedo Aanstekers korte levertijd relatiegeschenken
LT90698-N0021 Aansteker Torpedo Aanstekers korte levertijd spoed
LT90698-N0031 Aansteker Torpedo Aanstekers korte levertijd logo
LT90698-N0041 Aansteker Torpedo Aanstekers korte levertijd met naam
Extra service, verzending naar uw adressenbestand, bedrijfs- en huisadressen.

Aanstekers korte levertijd
Op korte termijn aanstekers nodig? Deze modellen hebben een snelle levertijd, zodat wij voor u de aanstekers op tijd kunnen leveren. Om er zeker van te zijn dat de aanstekers vóór uw deadline binnen zijn, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. In overleg worden dan de mogelijkheden besproken. Wij doen namelijk altijd ons uiterste best om met u mee te denken. Hieronder is meer informatie te vinden over de aanstekers met een korte levertijd.

Verschillende modellen
Er zijn twee modellen aanstekers die een extra korte levertijd hebben. Deze twee aanstekers zijn bijna hetzelfde. Het eerste verschil is dat de één transparant is en de ander niet. Het andere verschil is het kleurenaanbod. De transparante versie is beschikbaar in oranje, rood, blauw, lichtgroen, donkergroen en wit. De normale versie kent de volgende kleuren: zwart, wit, geel, rood, groen en blauw. De beide modellen werken elektronisch, zijn navulbaar en zijn gemaakt van school. Tevens zijn ze ook zeer goedkoop. Naast de korte levertijden zijn deze aanstekers perfect voor promotiedoeleinden. Vanaf een aantal van 50.000 stuks zijn de aanstekers ongeveer 20 eurocent per stuk.

Aanstekers bedrukken
Bij Aanstekerman kunt u er voor kiezen om de aanstekers te laten bedrukken. De druktechniek is afhankelijk van het type aansteker. Deze plastic aanstekers worden voornamelijk bedrukt met een tampon- of zeefdruk. Onze drukkerij zorgt er voor dat uw logo, tekst of andere opdruk met een goede kwaliteit de deur verlaat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit en zorgen wij ervoor dat uw wensen worden vervuld.